infót akarok : Az magyar üdítőitalipar új területeket hódíthat meg! |
Az magyar üdítőitalipar új területeket hódíthat meg!
Xabi 2006.03.28. 19:39
Szegedi geográfus kolléganőink fantasztikus eredményeket értek el az üdítőitalok új szegmensének bevezetésével. A Szegedi Tudományegyetem multifunkciós oktatási rendszerének köszönhetően a földtudományi képzésben résztvevő hallgatók komoly ismereteket sajátíthatnak el az élelmiszeripar terén is....
Az elmúlt hetekben a Cora-ban történő kóstoltató munkáikra való felkészülés gyanánt az iparföldrajz óra keretein belül, a Szabi Szörp Rt. -ben történt gyárlátogatást követően forradalmian új üdítőital féleséget sikerült kifejleszteniük a Szegedi Tudományegyetem prominens hölgytagjainak. A csomagolás és a PR a kreatív Ms. Ildi Csiszer fejéből pattant ki (bal oldal), míg az a különleges receptúra kifejlesztés a kép jobb oldalán látható hölgynek (aki pesti körökben EDIT néven híresült el) , ill. Ms. Gyöngyi Kispálnak köszönhető,aki sajnos a fotózáson nem tudott megjelenni, mivel éppen a termék az amerikai piacokra való betörésért tett erőfeszítéseket az USA -beli New York City-ben. Meg nem erősített információk szerint a magyar közönség április elsején találkozhat először a boltok polcain az új üdítőitallal. Szép volt lányok, csak így tovább! S végül a termék szlogene: Ha már nincsen Nestle ígyál inkább Nyestlé!!!
|